امروز: چهارشنبه ۱۲ مهر
۲۰:۵۳:۵۶
ورود به سایت
صفحه اصلی
آشنایی با معاونت
معرفی معاون
تاریخچه
نمودار سازمانی
منشور اخلاقی
شرح وظایف
اطلاعات ترافیکی
مرکز تخصصی آموزش رانندگان
پارک های ترافیکی
پارکینگهای سطح شهر
آژانس دوچرخه
آیین نامه ها و ضوابط
نقشه آنلاین ترافیکی
تماس با ما
کتابخانه الکترونیکی
سامانه 111
لینک های مرتبط
معاونت حمل ونقل وترافیک شهرداری مشهد
سازمان حمل ونقل وترافیک شهرداری مشهد
معاونت حمل ونقل وترافیک شهرداری اصفهان
معاونت حمل ونقل وترافیک شهرداری تهران
معاونت حمل ونقل وترافیک شهرداری کرج
معاونت حمل ونقل وترافیک شهرداری تبریز
معاونت حمل ونقل وترافیک شهرداری اهواز
ثبت نام پارک ترافیک
فرم پیشنهادات سرمایه گذاری
گزارشات مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک شیراز
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز خبر داد:
مدت زمان توقف پشت چراغ قرمز کاهش می یابد
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: سیستم مدیریت هوشمند تقاطعات(SCATS) در ١٩ تقاطع محدوده مرکزی شهر شیراز نصب و از نیمه فرودین راه اندازی شد.
مسعود طهماسبی در جمع خبرنگاران با اشاره به بهره برداری بهینه شهرداری شیراز از سامانه های هوشمند خاطر نشان کرد:هدف از اجرای این طرح، روان سازی ترافیک و کاهش مدت زمان توقف خودروها پشت چراغ قرمز اجرایی شده است.
وی با تشریح جزییاتی از این طرح افزود: این پروژه که در یک مسیر دارای چندین تقاطع اجرا می شود از طریق سنسورهای تعبیه شده در چهار سمت تقاطع، حجم خودروها به صورت هوشمند محاسبه و موج سبز در طول مسیر ایجاد و مدت زمان توقف خودروها پشت چراغ قرمز کاهش می یابد. با اجرایی شدن این طرح «موج سبز» با کنترل هوشمند چراغهای راهنمایی و عدم دخالت عامل انسانی انجام می شود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز با اشاره به موقعیت جغرافیایی اجرای این طرح که بر اساس نظرات کارشناسان تدوین شده افزود: این پروژه در تقاطعات بولوارهای سیبویه، استقلال، امیرکبیر و خیابان های انقلاب، قصردشت، شوریده شیرازی و بعثت اجرا شده است.
طهماسبی در بخش دیگری سخنانش به طرح شناسنامه دار کردن مسیرهای دوچرخه سواری به عنوان یکی از اقدامات مهم در شیراز به عنوان شهر ملی دوچرخه یاد کرد و گفت: تا پایان سال گذشته در حدود 400 کیلومتر مسیر دوچرخه سواری در شهر شیراز تأمین شده و امید می رود تا روز شیراز یعنی در اردیبهشت ماه سال جاری به رکورد شگفت انگیز 500 کیلومتر برسیم.
وی با اشاره به سهمهای مشترک مسیرهای دوچرخه سواری با سایر مسیرها، یادآور شد: دنبال آن هستیم که سهم مسیرهای ویژه دوچرخه را از محورهای مشترک افزیش دهیم. برای این کار نخست باید مسیرهای دوچرخه در کل شهر را توسعه دهیم تا دوچرخه به عنوان یک مد حمل و نقلی سهم خودش را در سبد سفرهای درون شهری پیاده کند؛ به گونه ای که طی 5 سال به سهم 3 درصدی دوچرخه سواری در مدل حمل و نقل برسیم.
معاون شهردار شیراز در پایان پیرامون نظارت بر مسیرهای دوچرخه سواری به وسیله دوربینهای نظارت تصویری گفت: در کنار نظارتها باید تلاش کنیم که عدم تردد خودرو یا موتورسیکلت در مسیرهای دوچرخه سواری تبدیل به مطالبه مردمی گردد.
دریافت تصویر
دریافت تصاویر
۱۴۰۰/۰۱/۲۱
منبع : معاونت حمل و نقل و ترافیک
بازدید ها : ۳۸۵
مطالب مرتبط با این موضوع :
نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :
برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید
لطفا کد امنیتی را درست وارد کنید
باتشکر. نظر شما ارسال گردید
تلفن :
پست الکترونیک :
آدرس :
بارگذاری و بروز رسانی محتوا: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز